Industriebouw

Industrievloeren

Wereldwijd in gebruik.

Van de VW testbaan in Shanghai, Coca-Cola bottelarijen in Spanje en kaas in Italië, chemische fabrieken van Bayer, BASF, Shell en DSM tot aan de Campina melkfabriek.

Keramische tegels van 1 cm tot 4 cm dik, waardoor ze bijna alle drukbelastingen aan kunnen en zuurbestendig zijn. Dit zijn de hoge eisen die van de gebruikte materialen worden geëist. Daarom werken deze en vele andere industriële klanten wereldwijd met vertrouwen op Dutch Design Tegels producten.

 

Antislip

Altijd de juiste grip. Voor alle gebieden.

De KaroGrip serie is ideaal voor gebruik thuis, in de industrie en de horeca als solide basis voor veilig werken. De robuustheid en hoge slip-weerstand en hygiëne factor naast het brede scala aan moderne, frisse kleuren, het belangrijkste argument voor het kiezen van deze keramiek te stellen. In de populaire formaat 20 x 20 cm, biedt functionele oplossingen in ruimtes met bijzondere eisen.

Wilt u meer informatie over Dutch Design tegels, een monstermap of teksten voor uw bestektekst ontvangen? Mail dan naar info@dutchdesigntegels.nl of neem contact op met onze tegeladviseur.

John In de Braek
M: 06-51072210
E: john@dutchdesigntegels.nl

Dutch Design tegels: kwalitatief, betaalbaar en duurzaam!
©2016 Dutch Design tegels    |    Algemene voorwaarden    |    Sitemap    |    Webdesign: Webton.nl