Over Dutch Design Tegels

Sinds 1962 is Teunissen en Becking Almelo groep bezig om keramische tegels beter en duurzamer te maken. Zodoende werd het Nederlands merk Dutch Design Tegels opgericht, deze ontwikkeld en produceert, met de vastgelegde recepten in verschillende Europese productie units, om zodoende de continuïteit en betaalbaarheid te waarborgen.

Dutch Design Tegels in ontwikkeling

Het Dutch Design tegels programma wordt aldoor uitgebreid en vernieuwd. Hierbij speelt innovatie en duurzaamheid een belangrijke rol. Door onze customer-made tegeloplossingen zijn wij in staat om de gevraagde uitstraling en functionaliteit te creëren die voor nu en in de toekomst gevraagd worden.

Dutch Design tegels presentatiekast

Is een geheel ecologische tegelkast. Door het formaat is deze makkelijk te plaatsen, te hanteren en te updaten. Door alleen met duurzame en ecologische producten te werken, zoals FSC hout, ecologische lijm en duurzame tegels doen we wat we zeggen: een duurzaam tegelmerk voeren! Door een presentatiekast in uw bedrijf op te nemen, krijgt u en uw klant goed zicht op het  tegelaanbod van Dutch Design tegels.

Dutch Design Tegels en duurzaamheid

De tegels worden zodanig geproduceerd dat mens en milieu zo min mogelijk belast wordt.  Daarom worden de tegels geproduceerd bij productie-units met een ISO 14001 certificaat.  Een duurzame tegel is voor ons niet voldoende, we onderscheiden ons door ook het duurzaamheidaspect geheel in de communicatie-uitingen door te voeren.  Dutch Design Tegels werkt uitsluitend met ecologische producten zoals FSC hout, FSC papier, ecologische inkt en zelfs ecologische lijm! Hierdoor is het drukwerk en monstermappen geheel recyclebaar. Dutch Design tegels is onder andere in samenspraak met architecten en woningbouwcoöperaties ontwikkeld. Hierdoor is een gezamenlijk doel bereikt: een kwalitatieve, betaalbare en duurzame tegel.

Wilt u meer informatie over Dutch Design tegels, een monstermap of teksten voor uw bestektekst ontvangen? Mail dan naar info@dutchdesigntegels.nl of neem contact op met onze tegeladviseur.

John In de Braek
M: 06-51072210
E: john@dutchdesigntegels.nl

Dutch Design tegels: kwalitatief, betaalbaar en duurzaam!
©2016 Dutch Design tegels    |    Algemene voorwaarden    |    Sitemap    |    Webdesign: Webton.nl