Customer-made tegeloplossingen

Naast een uitzonderlijk breed assortiment in kwaliteit en functionaliteit, biedt Dutch Design Tegels een hoge mate van expertise als het gaat om productontwikkeling van door u gewenste keramische tegel.

Keramische tegels zijn perfecte materialen voor nagenoeg elke toepassing op wanden, vloeren en aan gevels. Zowel indoor als outdoor. Met de geavanceerde maar ook duurzame technieken van vandaag is elke stijl en uitvoering denkbaar. Een enorm kleurenpallet met allerlei dessins. Ook perfecte nabootsingen van natuurgetrouwe materialen zoals hout, beton en allerlei vormen van natuursteen. Niet van echt te onderscheiden maar simpel te onderhouden. Dit voor een langdurig resultaat want keramische tegels blijven hun oorspronkelijke kleur en structuur houden. Ook na jaren van intensief gebruik.

Wij adviseren u op elk denkbaar gebied om de juiste kenmerken en bewezen eigenschappen van de keramische tegels in uw project optimaal te laten functioneren.

Customer Made: uw eigen keramische tegel

Naast een breed assortiment in de kwaliteit en functionaliteit, biedt Dutch Design Tegels een hoge mate van expertise als het gaat om productontwikkeling.

Alle keramische productie ontwikkelingen worden door ons op de voet gevolgd. Ditzelfde geldt voor de verschillende trends en signaleringen op het gebied van design, architectuur en interieur. Door samenwerking met gerenommeerde tegelproducenten en internationale topontwerpers, maar vooral ook met u. Hierdoor ontstaan steeds weer nieuwe inzichten, van mogelijkheden en andere functionaliteiten ten behoeve van de juiste tegels. Om constant te blijven innoveren en beter in te kunnen inspelen op de nieuwe behoeften. Op uw behoeften van vandaag, en die van morgen.

U kiest niet alleen voor tegels vanwege de esthetische maar ook vanwege de praktische eigenschappen. Wij adviseren u daarom al in een vroegtijdig stadium hoe hiermee om te gaan.         Als basis geldt, naast de gewenste uitstraling en functionaliteit, de gedachte achter het desbetreffende project. Daarom bieden wij u de mogelijkheid uw eigen keramische tegel te ontwikkelen.

Advies voor al uw vraagstukken

In de verkenningsfase voorafgaand aan nieuwbouw of renovatie, biedt Dutch Design Tegels u de kennis om vast te stellen welke mogelijkheden de gewenste vloer- of wandtoepassing biedt met keramische tegels. Uw keuze ten aanzien van het product en toepassing en het voldoen aan wettelijk gestelde normeringen wordt door ons onderzocht.  Om u de zekerheid te garanderen dat de wand of vloer niet alleen bevalt qua “design” maar ook voldoet aan de gewenste functionaliteit.                        U kiest niet alleen voor tegels vanwege de esthetische maar ook vooral vanwege de praktische eigenschappen. Om deze optimaal te benutten, is een goed reiniging advies na verwerking van cruciaal belang.  Dutch Design Tegels weet dit als geen ander. Wij attenderen en adviseren u daarom al in een vroegtijdig stadium hoe hiermee om te gaan. Ook als het gaat om het dagelijks en periodiek onderhoud van uw wand of vloer informeren wij u helder en met concrete oplossingen.

Naast het aanreiken van alle benodigde kennis is samenwerking één van de succesfactoren om de juiste customer made tegeloplossing ook daadwerkelijk te kunnen realiseren als een geslaagd project. Onze drijfveer is om opdrachtgevers te helpen in het maken van de juiste keuzes. Daarom stoppen we tijd in het achterhalen van de werkelijke vraag. Oprecht helpen aan uw customer made tegeloplossing zit in ons bloed.

Samenwerken is succesfactor

Vandaag de dag kan niet altijd worden aangenomen dat een opdrachtgever alle veelzijdige en complexe oplossingen kan overzien. Door met u mee te kijken, vaak vanuit een andere invalshoek, ontstaan nieuwe inzichten. Dutch Design Tegels weet zich omringd door sterke partners met specifieke knowhow. Kennis en expertise op het gebied van keramische toepassingen, de verwerking en niet vergeten het noodzakelijke onderhoud. Dit geldt niet alleen in de totstandkoming van de juiste keuze, maar vooral ook bij de uitvoering en realisatie van uw project. In nauwe samenwerking met u als opdrachtgever maar bijvoorbeeld ook de schakels daaromheen. Van producent, architect en tegelzetter tot aan de reiniging & onderhoud specialist.

Logistieke ondersteuning

Wij bieden alle ondersteuning om tot ons gezamenlijk eindresultaat te komen. Door het inzetten onze ijzersterke logistieke performance en niet alleen in Nederland, maar overal in de wereld. Ook dat is customer made.

 

 

Dutch Design tegels: kwalitatief, betaalbaar en duurzaam!
©2016 Dutch Design tegels    |    Algemene voorwaarden    |    Sitemap    |    Webdesign: Webton.nl