Buitengebieden

De architectonische stijl van een doorlopend vloeroppervlak is het uitgangspunt voor Dutch Design Tegels. Binnen- en buitenvloeren gaan optisch in elkaar over. Zowel in tegelpatroon als in kleur. De Dutch Design Tegels voor buiten zijn in functionaliteit, kleur en formaat volledig afgestemd op de tegels voor binnen. Waardoor de gewenste symbiose in uitstraling tussen interieur en exterieur ontstaat.

Gevels

Dutch Design Tegels ontwikkelde zijn tegels zodanig dat ze zowel vanuit esthetisch als functioneel opzicht uitermate geschikt zijn voor toepassing op gevels. De tegels zijn van fijn keramiek in de puurste vorm en van de hoogste kwaliteitsklasse. Natuurlijke keramische poeders worden via het Liquid-phase sintering -procedé in een modern productieproces verwerkt tot hoogstaande keramische tegels met een uitgesproken natuurlijke uitstraling. Het uiterlijk van elke tegel is hierdoor uniek.

Straatkeramiek

Dutch Design Tegels ontwikkelde tegels, die de drukbelasting en antislip waarde van verkeer in voetgangerszones doorstaat. De dikte van de keramische tegel bepaald de drukbelasting van 1 cm tot 4 cm. Keuze uit een breed gamma van meer dan 50 natuurlijke kleuren.

Wilt u meer informatie over Dutch Design tegels, een monstermap of teksten voor uw bestektekst ontvangen? Mail dan naar info@dutchdesigntegels.nl of neem contact op met onze tegeladviseur.

John In de Braek
M: 06-51072210
E: john@dutchdesigntegels.nl

 

 

 

 

 

Dutch Design tegels: kwalitatief, betaalbaar en duurzaam!
©2016 Dutch Design tegels    |    Algemene voorwaarden    |    Sitemap    |    Webdesign: Webton.nl